Degelijk, duurzaam en doordacht

TRABO staat synoniem voor duurzame kwaliteit. Al onze kasten worden vervaardigd van onverwoestbaar aluminium, elektrolytisch verzinkt staal en RVS. Maar daar is de kous niet mee af. Om ze extra te beschermen tegen corrosie worden de standaard artikelen  voorzien van een kataforese laklaag van 25mu. Vervolgens wordt er een zwarte poedercoating (85 mu) aangebracht zodat ze ook bestand zijn tegen weersinvloeden en steenslag. Bij maatwerk worden de artikelen gestraald en voorzien van een laag poedercoating van 85 mu. Het zal u duidelijk zijn, kasten van TRABO voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en gaan een truckleven lang mee. Misschien zelfs langer…

Als we het over kwaliteit hebben, dan hebben we het natuurlijk ook over de montage en het bedieningsgemak. Alle kasten zijn zo geconstrueerd dat ze visueel één geheel vormen met uw vrachtwagen en eenvoudig te laden en te lossen zijn. Bij TRABO denken we weliswaar in metaal, maar altijd in relatie tot de mens!

Ook voor de coating van de kisten kunnen wij u een hoge kwaliteit bieden. U kunt binnenkort een testrapport van TNO verwachten, waarin wij kunnen aantonen dat onze producten de kwaliteit en oppervlaktebehandeling krijgen die u wenst.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Neem dan contact met ons op.
Bel 033 299 29 79 voor meer informatie over ons kwaliteitsbeleid.