Banner1-1140x220.jpg

Trailer onderdelen bij Trabo

Op zoek naar trailer onderdelen voor uw vrachtwagen of wagenpark? Trabo is de ervaren specialist in metalen opbergtoepassingen voor trailers.

Trabo is een ervaren producent van bijzondere opbergsystemen voor trailers. Onder meer produceren wij accubakken en accusledes, spatschermen en reservewielkasten, maar ook palletwagenkasten, palletkisten, ophangsystemen en brandblusserkasten. Al deze onderdelen voor trailers zijn gemaakt van onverwoestbaar metaal, zodat ze een veilige en duurzame ruimtebesparing opleveren.

Wilt u een kijkje nemen in ons assortiment trailer onderdelen? Bekijk hier het complete assortiment trailer onderdelen.

Maatwerk trailer onderdelen

Naast een uitgebreid basisprogramma aan trailer onderdelen die wij standaard op voorraad hebben, is Trabo ook in staat om maatwerk precisie te leveren, van ontwerp tot productie. Dit doen wij al vanaf één stuk, tot zelfs enkele duizenden. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u hulp bij het bestellen van trailer onderdelen? Neem even contact op met onze helpdesk, bel 033 299 29 79.

Voor intelligent ontwerp en maatwerk productie liften wij mee met de kennis van ons moederbedrijf, Kuyer Metaal. Dit bedrijf heeft met ruim 35 jaar ervaring in de metaalbewerking een gedegen expertise opgebouwd waarmee service en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Kwaliteit in trailer onderdelen

Trabo hanteert strenge richtlijnen in haar kwaliteitsbeleid. Wij denken altijd in metaal, maar wel in relatie tot de mens. Bij de productie van onze trailer onderdelen zorgen we er altijd voor dat de opbergsystemen een truckleven lang meegaan. En misschien wel langer…

Heeft u vragen over onze service of ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 033 299 29 79. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor trailer onderdelen.

Bedankt

Aanmelden niet gelukt!