Banner1-1140x220.jpg

Truck accessoires van Trabo

Bent u op zoek naar truck accessoires voor uw vrachtwagen of wagenpark? Trabo is producent van praktische opbergoplossingen voor uw truck!

Trabo biedt u de oplossingen die u voor uw truck zoekt. Handige opbergsystemen zoals brandblusserkasten, accubak, palletwagenkasten en vele andere toepassingen. Allemaal vervaardigd uit onverwoestbaar metaal en ontworpen om een truckleven lang mee te gaan.

Neem direct een kijkje in ons assortiment truck accessoires.

Truck accessoires op maat!

De truck accessoires van Trabo zijn altijd in verschillende maten op voorraad. Daarnaast is het ook mogelijk om een maatwerk order te plaatsen als u een specifiek ontwerp of afmeting zoekt. Trabo produceert deze maatwerk truck accessoires van ontwerp tot montage, en doen dit al vanaf één exemplaar tot desnoods enkele duizenden. Voor vragen over deze klantgespecificeerde productie, of voor het opvragen van een offerte voor truck accessoires kunt u contact met ons opnemen. Bel 033 299 29 79 voor meer info of hulp bij bestellen of vraag direct een vrijblijvend offerte aan.

Kwaliteit in metaal

Trabo ontleent zijn kennis en expertise met name van moederbedrijf Kuyer Metaal. Dit bedrijf heeft ruim 35 jaar ervaring in metaalbewerking, wat ons in staat stelt om service en kwaliteit te kunnen garanderen op een hoog niveau.

Onze truck accessoires zijn altijd vervaardigd uit het sterkste materiaal. Daarnaast houden de ontwerpen rekening met een intensief gebruik, en een hoge graad van gebruiksvriendelijkheid.

Wilt u meer te weten komen over Trabo? Voor vragen of opmerkingen kunt u ook direct contact met ons opnemen! Bel 033 299 29 79 of plaats een vrijblijvende offerteaanvraag.

Bedankt

Aanmelden niet gelukt!