Vrachtwagen accessoires van Trabo

Bent u op zoek naar praktische opbergsystemen voor uw vrachtwagens? Bijvoorbeeld voor apparatuur of gereedschap, kabels of keggen? Dan biedt Trabo handige oplossingen!

De vrachtwagen accessoires van Trabo zijn er in verschillende modellen, met verschillende doeleinden. Zo bieden wij 23 kastmodellen in staal of kunststof, en hanteren wij daarnaast een uitgebreid programma bijzondere accessoires zoals palletwagenkasten, brandblusserkasten, assenkisten en vele anderen. Stuk voor stuk systemen die zijn ontworpen op duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak.

Bent u benieuwd naar het assortiment vrachtwagen accessoires van Trabo? Neem dan een kijkje bij ons uitgebreide assortiment. Voor aanvullende informatie of een offerte kunt u ook contact met ons opnemen. Bel 033 299 29 79 of vul de online offerte aanvraag in.

Vrachtwagen accessoires op maat gemaakt!

Naast het vaste assortiment bieden wij ook de mogelijkheid om producten op maat voor u te produceren. Hierbij kan rekening worden gehouden met afmetingen en specifieke toepassingsdoeleinden. Maatwerk precisie leveren wij van ontwerp tot montage, vanaf één exemplaar tot desnoods enkele duizenden.

Kwaliteit in vrachtwagen accessoires

De kwaliteitseisen die Trabo aan zijn producten stelt, zorgen ervoor dat de vrachtwagen accessoires onverwoestbaar en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bij het ontwerp houden we er rekening mee dat onze producten een truckleven lang mee moeten kunnen. En het liefst langer…

Trabo is een dochteronderneming van Kuyer Metaal, een bedrijf wat met meer dan 35 jaar ervaring in metaalbewerking en machinebouw garant kan staan voor kennis en kwaliteit. Door mee te liften op de expertise van Kuyer Metaal  kunnen wij de service van onze diensten en producten waarborgen.

Meer weten over Trabo? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, bel 033 299 29 79! Zij beantwoorden graag uw vragen en stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ook direct online een offerte aanvraag voor vrachtwagen accessoires plaatsen.