Banner1-1140x220.jpg

De Trabo Accubak

Op zoek naar een specialist voor uw accubak? Trabo is de ervaren producent en leverancier van accubakken en andere opbergtoepassingen in vrachtwagens.

De accubak van Trabo is in elke gewenste maat leverbaar. Ons basisprogramma dekt alle meest gangbare maten accubakken en accusledes, maar daarnaast produceren wij op bestelling ook een maatwerk accubak voor uw vrachtwagen of wagenpark. Bekijk hier ons accubak assortiment.

Kwaliteit en ervaring

Trabo is een dochterbedrijf van Kuyer Metaal, een bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in metaalbewerking. Trabo heeft zich gespecialiseerd in metalen opbergtoepassingen voor vrachtwagens. Dankzij de kennis en de voorzieningen die wij in huis hebben bieden wij service en productie op een hoog niveau. De kwaliteit van onze accubak hebben wij hoog in het vaandel staan, zo gebruiken we enkel onverwoestbaar materiaal en ontwerpen wij de modellen zo, dat ze een truckleven lang meegaan. En misschien wel langer…

Accubak? Of toch iets anders?

Naast een accubak voor uw vrachtwagen kunt u bij Trabo onder andere ook terecht voor reservewielkasten, palletwagenkasten, brandblusserkasten en tal van andere bijzondere opbergoplossingen. Indien u op zoek bent naar een toepassing die u moeilijk kunt vinden op de markt, dan bent u bij Trabo ook aan het juiste adres. Wij zijn in staat om voor u desnoods een oplossing op maat te ontwerpen en uit te voeren.

Wilt u meer te weten komen over Trabo, of wilt u op zoek naar de geschikte accubak, neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of hulp bij bestellen. Bel 033 299 29 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bedankt

Aanmelden niet gelukt!