Banner1-1140x220.jpg

Carrosserie onderdelen van Trabo

Bent u op zoek naar praktische opbergsystemen voor de carrosserie? Dan heeft Trabo een praktisch antwoord! Wij bieden verschillende bijzondere oplossingen voor de carrosserie!

Trabo is producent en leverancier van metalen opbergoplossingen voor in de carrosserie van uw vrachtwagen of wagenpark. Naast gangbare onderdelen –zoals opbergkasten, reservewielkasten, spatborden of ophangsystemen- bieden wij ook een breed assortiment bijzondere opbergsystemen, zoals palletwagenkasten, brandblusserkasten, assenkisten en veel meer.

Neem direct een kijkje in het assortiment carrosserie onderdelen van Trabo? Bezoek dan onze website!

Carrosserie onderdelen op maat!

Naast het uitgebreide assortiment, wat de meest voorkomende modellen en afmetingen dekt, kunt u bij Trabo ook terecht voor uw maatwerk carrosserie onderdelen. Een andere afmeting, of een eigen oplossing voor een branchespecifiek probleem? Trabo levert maatwerk precisie van ontwerp tot montage! Hierin produceren wij al vanaf één exemplaar tot desnoods enkele duizenden.

Voor meer informatie over onze maatwerk oplossingen neemt u vrijblijvend contact met ons op. Bel 033 299 29 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Kwaliteit telt!

Trabo is een dochteronderneming van Kuyer Metaal, een bedrijf wat met ruim 35 jaar ervaring in metaalbewerking en machinebouw een grote hoeveelheid kennis en knowhow in huis heeft. Door die kennis en expertise met elkaar te delen doen wij hiermee grote voordelen op –net als onze klanten!

Daarnaast hanteert Trabo zelf ook een streng kwaliteitsbeleid. Zo richten wij ons op de duurzaamheid en slijtvastheid van onze producten, evenals de gebruiksvriendelijkheid ervan. De carrosserie onderdelen van Trabo worden ontworpen om een heel truckleven lang mee te gaan. En misschien wel langer…

Wilt u meer te weten komen over de producten en diensten van Trabo? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment carrosserie onderdelen voor aanvullende informatie. Voor vragen of opmerkingen kunt u ook direct contact met ons opnemen, bel in dat geval 033 299 29 79.

Bedankt

Aanmelden niet gelukt!