Banner1-1140x220.jpg

Een vrachtwagen kist van Trabo

Op zoek naar een opberg kist voor uw vrachtwagen? Trabo is de ervaren specialist in metalen opbergoplossingen voor vrachtwagens. Duurzame kwaliteit, ontworpen om een truckleven lang mee te gaan.

Een kist voor in een vrachtwagen kan voor heel wat toepassingen ontworpen worden. Trabo ontwerpt en fabriceert gangbare en bijzondere opbergoplossingen zoals reservewielkisten, brandblusserkisten, ophangsystemen en accubakken. Onze kisten zijn standaard leverbaar in metaal, sommige modellen ook in kunststof.

Een vrachtwagen kist van kwaliteit!

Trabo heeft een scherp oog voor kwaliteit. En met kwaliteit bedoelen we niet alleen slijtvastheid of duurzaamheid, maar ook gebruiksvriendelijkheid van de kist en een hoge servicegraad voor onze klanten.

Wilt u een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk ons complete vrachtwagen kist assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, bel 033 299 29 79.

Een vrachtwagen kist op maat

Naast het uitgebreide basisprogramma dat alle gangbare modellen en afmetingen beslaat, biedt Trabo ook maatwerk precisie in vrachtwagen kisten. Hierbij ontwerpen we kisten op door u gespecificeerde maten voor elk doeleinde. Wij produceren al maatwerk vanaf één exemplaar, desnoods tot enkele duizenden.

Kuyer Metaal

Trabo is een dochterbedrijf van Kuyer Metaal. Dit bedrijf heeft ruim 35 jaar ervaring in metaalbewerking en machinebouw. Kuyer Metaal biedt ons de kennis en de expertise waarmee wij onze kwaliteiten kunnen waarborgen.

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Trabo, of wilt u in ons assortiment op zoek naar een kist voor uw vrachtwagen? Neem dan een kijkje bij ons vrachtwagen kist assortiment! Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel 033 299 29 79 of plaats uw offerte aanvraag direct online.

Bedankt

Aanmelden niet gelukt!