Banner1-1140x220.jpg

Opbergkast Vrachtwagen

Zoekt u een opbergkast voor uw vrachtwagen? TRABO is marktleider in opbergoplossingen voor vrachtwagens. TRABO levert opbergkasten voor uw vrachtwagen in staal, aluminium en RVS.

Kwaliteit tussen de wielen

Met Kuyer Metaal als moederbedrijf heeft TRABO een jarenlange expertise en kennis in metaalbewerking. Alle opbergkasten voor de vrachtwagen voldoen door deze kennis en ervaring aan de allerhoogste kwaliteit. Kiest u voor kwaliteit tussen de wielen, dan kiest u voor een vrachtwagen opbergkast van TRABO.

Maatwerk opbergkasten

TRABO heeft een uitgebreid assortiment van 23 kastmodellen. Om aan de specifieke wensen van u als klant te voldoen, maakt TRABO ook speciale maatwerk opbergkasten voor uw vrachtwagen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens bij foto’s om een indruk te krijgen van de verschillende maatwerk toepassingen.

Opbergkasten en meer

Naast een uitgebreid assortiment opbergsystemen voor uw vrachtwagen, levert TRABO ook onderdelen en accessoires. Zo kunt u bij ons dus ook terecht voor ophangsteunen, bevestigingsmateriaal en spatschermsteunen. Alle opbergkasten, onderdelen en accessoires uit het basisprogramma leveren wij uit voorraad.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de vrachtwagen opbergkast of over andere kastmodellen of opbergsystemen? Bel 033 299 29 79 of vul het contactformulier in. Wanneer u dit wenst, kunt u ook direct een offerteaanvraag plaatsen.

Bedankt

Aanmelden niet gelukt!