Banner1-1140x220.jpg

Vrachtwagen onderdelen van Trabo

De vrachtwagen onderdelen van Trabo zijn praktische en duurzame opbergtoepassingen voor trucks en trailers. Ook op zoek naar deze vrachtwagen onderdelen? Dan zit u bij ons goed!

Trabo is producent van een breed programma onderdelen die voor veel vrachtwagens onmisbaar zijn. Zo bieden wij bekende opbergoplossingen voor accusledes, reservewielkasten en opbergkasten, maar ook bijzondere onderdelen zoals palletkisten, palletwagenkasten, assenkisten en meer.

Neem direct een kijkje nemen in ons assortiment vrachtwagen onderdelen of neem contact met ons op voor meer informatie en bel 033 299 29 79.

Vrachtwagen onderdelen op maat!

Naast het basisprogramma, dat de meest voorkomende maten en onderdelen beslaat, biedt Trabo ook onderdelen op maat. Hierbij worden producten op uw specificaties gefabriceerd, van ontwerp tot montage. Wij doen dit al vanaf één exemplaar tot desnoods enkele duizenden.

Kwaliteit in vrachtwagen onderdelen

Wij putten onze kennis en expertise grotendeels uit ons moederbedrijf Kuyer Metaal. Dit bedrijf is met 35 jaar ervaring in metaalbewerking een autoriteit op het gebied van producttoepassing, ontwerp en proces. De knowhow die we van Kuyer Metaal erven, waarborgen een hoge mate van kwaliteit en service.

Daarnaast hanteren wij ook ons eigen kwaliteitsbeleid. In het ontwerp proberen we altijd een toegevoegde waarde te zijn op het gebied van slijtvastheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Onze vrachtwagen onderdelen kunnen een heel truckleven mee. En misschien wel langer…

Wilt u meer weten over de vrachtwagen onderdelen van Trabo? Neem dan een kijkje in ons assortiment vrachtwagen onderdelen. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, bel 033 299 29 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bedankt

Aanmelden niet gelukt!